Je bent het overzicht kwijt ….

Je staat bekend als een grote verzamelaar….

Je moet nog zoveel doen…..

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe dit kunt aanpakken?

Samen opruimen

Voor wie

✓ Je bent bang om dingen weg te doen
✓ Je hele huis is vol en je kunt niets meer vinden
✓ Je zoekt een manier om op te ruimen die simpel en effectief is

Wie herkent het niet? Je hebt ergens iets bewaard maar kunt het nergens vinden. Hoe frustrerend is dat.? Je huis is erg vol maar je kunt niets wegdoen. Dit geeft je onrust..

Je computer zit vol met informatie. Je komt niet toe aan opschonen. Als je wat nodig hebt kun je het niet vinden.

Op je werk wordt je overstelpt door de hoeveelheid werk. Je begint het overzicht kwijt te raken. Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen en “Nee” te zeggen.

Weet je dat voor al deze problemen een gemakkelijk oplossing is.

Oplossing
Tijd voor professionele hulp van iemand wiens zielsmissie opruimen is! Opruimen volgens diverse methodieken, met een specialisatie de Marie Kondo methode – geen must-. In een ochtend/middag kunnen we samen al heel veel bereiken.

Albert is zeer betrokken en kan ontzettend goed naar mensen luisteren.
Gedurende een consult stelt hij een prima diagnose die hij gaandeweg terug legt bij de client en hem aan de gang zet. Deze gesprekken zijn open en heb ik ervaren als zeer prettig.
Resultaat hiervan was dat ik na slechts 2 sessies al bewust was van wat er eigenlijk gaande was en waarom dingen in de mens gaan zoals ze gaan. Albert geeft prima gevoel van vertrouwelijkheid en maakt dat je gemakkelijker dingen in jezelf naar boven haalt. Hij laat jer goed inzien waar het verschil ligt tussen feiten van het incident en aannames die men daarnaast in zichzelf doet. Leert je hiermee om te gaan en zaken te accepteren. Tijdens de sessie was er een gevoel van rust en ontspannenheid die hij creëerde waardoor je zelf ook de tijd nam die nodig was.
Johan van Kan

Pilot Plant Work Preparation & Planning Manager/WISE/Safety Officer, Nutricia Research B.V,

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Lees meer

Net een oude Engelse herberg

Een oude grachtenwoning uit 1613 bleek vol te zitten met geesten. Een kribbig oud vrouwtje wilde absoluut niet weg. Een leeuw laat zich gelden.

Lees meer