Al 6 maanden woonde Marzena in haar 3 kamer appartement. Ze had het daar naar haar zin, maar een van de slaapkamers was niet fijn. Vanaf het begin voelde ze in deze kamer een vreemde spanning. Het voelde als nare energie. Het was voor haar niet mogelijk om er te slapen. Het lukte absoluut niet om er lang te zijn en zeker niet om er te ontspannen.

Ze maakte er een soort opbergruimte van en ook de wasmachine stond er. Het was bijna onmogelijk om de energie die in de kamer voelbaar was te verdragen. Vooral in de hoek bij het raam. Als ze daar stond dan voelde ze zich intens triest worden. Ze gebruikte de ruimte dan ook alleen maar om de was op te hangen. Daarna sloot ze altijd de deur. Nooit was ze er langer dan tien minuten.

Ze vroeg me of ik hier iets aan kon doen. Ik deed dit werk toen nog niet zo lang, maar wilde graag helpen. Ik verzocht haar uit de kamer te gaan, zodat ik goed kon voelen hoe het met de kamer was gesteld.

Achter het bed, bij het raam, voelde het heel zwaar. Die zwaarte omarmde ik volledig. Ik voelde alleen maar, zonder oordeel. Na enkele minuten veranderde er iets. Ik voelde dat de energie in mijn benen weer ging stromen. De intensiteit van het gevoel nam af.

Ik riep daarna Marzena weer binnen. Ze merkte gelijk het verschil. Eerst dacht ze dat het suggestie was. Ze wachtte af tot ik weg was.

Tot haar stomme verbazing was alle negatieve energie verdwenen. De deur hield ze open en nu sluit ze die helemaal niet meer. Het voelt ruimer en gewoon prettiger als ze er binnen is. Gevoelens van angst en onbehagen zijn volledig verdwenen. Ze was onder de indruk en erg gelukkig met het resultaat.

 

Dit schreef Marzena Maciazek op 11-6-2016
When I moved to the new 2 bedrooms apartment I directly could sense the weird tension and so called ‘bad energy’  in one of the room. It was absolutely not possible to sleep there, neither to just sit and chill in it.

I made it to be kind of a storage room/wash room-it was just impossible to bear the energy in that room. Especially in one left corner of it, beside the small window.

When I stood there-it felt so intense, so much sadness… so I was just hanging washed clothes on the lines in that room and closing doors. Never been there for more than 10 min! And I live in this apartment already 6 months.

And then one day, Albert came, and ‘cleaned’ the room. It was amazing! The energy changed within minutes! I thought at first that maybe I’m just suggested my Albert’s presence so with less excitement I waited until he leaves.

Guess what? There was no negative energy left in that room!!! To say more; I opened the doors to it and now I don’t even close it! Feels brighter and definitely more joyful there now. Anxiety and kind of discomfort of being in that bedroom completely disappeared. I’m impressed and very happy with the result!  Thank you!