Je mist erkenning

Je voelt je niet fijn in het bijzijn van anderen

Je bent toe aan verandering maar weet niet hoe

Een gesprek geeft ruimte. Bel …

 

Stress in je leven

Voor wie

✓ Problemen in je relatie
✓ In de knoop met jezelf
✓ Schuldgevoelens
✓ Rouw

Veel mensen voelen zich slachtoffer van omstandigheden. Je wordt gebruikt en soms misbruikt. Omgaan met kritiek vind je lastig.

Ten diepste ben je er mogelijk van overtuigd dat hier niets aan te doen is. Dat maakt je somber.

Weet je dat er misschien toch een oplossing is?

Oplossing
Weinig mensen zijn zich bewust dat jouw buitenwereld een spiegel is van jouw innerlijk. Wat je meemaakt heeft te maken met overtuigingen die onbewust datgene creëren wat je gelooft. Deze verschuiving van paradigma is de sleutel tot geluk.
In een aantal diepgaande sessies transformeer je je ondermijnende overtuigingen in kracht en zelfvertrouwen. Je voelt je niet langer slachtoffer en hebt weer greep op je leven.
Albert is zeer betrokken en kan ontzettend goed naar mensen luisteren.
Gedurende een consult stelt hij een prima diagnose die hij gaandeweg terug legt bij de client en hem aan de gang zet. Deze gesprekken zijn open en heb ik ervaren als zeer prettig.
Resultaat hiervan was dat ik na slechts 2 sessies al bewust was van wat er eigenlijk gaande was en waarom dingen in de mens gaan zoals ze gaan. Albert geeft prima gevoel van vertrouwelijkheid en maakt dat je gemakkelijker dingen in jezelf naar boven haalt. Hij laat jer goed inzien waar het verschil ligt tussen feiten van het incident en aannames die men daarnaast in zichzelf doet. Leert je hiermee om te gaan en zaken te accepteren. Tijdens de sessie was er een gevoel van rust en ontspannenheid die hij creëerde waardoor je zelf ook de tijd nam die nodig was.
Johan van Kan

Pilot Plant Work Preparation & Planning Manager/WISE/Safety Officer, Nutricia Research B.V,

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Lees meer

Net een oude Engelse herberg

Een oude grachtenwoning uit 1613 bleek vol te zitten met geesten. Een kribbig oud vrouwtje wilde absoluut niet weg. Een leeuw laat zich gelden.

Lees meer