Je wilt het maximale uit je team halen ….

Het zou beter en soepeler kunnen….

Je team loopt niet lekker….

Laten we samen de blokkades ontdekken en ze opruimen.

Teams

Voor wie

✓ Teams waar voortdurend onenigheid is
✓ Teams die na reorganisatie moeten samenwerken
✓ Teams waarin schokkende dingen zijn gebeurd

In elk team heersen af en toe spanningen. Zakelijke en persoonlijke belangen botsen met elkaar. Werkdruk en niet gezien worden geeft stress. Vertrouwen en perspectief ontbreekt.

Verschillende culturen in teams kunnen botsen als ze worden samengevoegd. Eilandjes ontstaan weer snel. Hoe doorbreek je dit?

Worden medewerkers geconfronteerd met geweld om vindt een ernstig ongeluk plaats dan heeft dit grote impact op een team. Het kan leiden tot verzuim en doet een aanslag op de vitaliteit.

Mensen worden prikkelbaar en vaker ziek. Door al deze dingen raakt de natuurlijke energiestroom geblokkeerd. Het is relatief eenvoudig om hier verandering in aan te brengen.

Oplossing
Dit proces kan worden omgedraaid door op zoek te gaan naar de droom. Welke droom is de moeite waart. Als die helder is dan ontvouwt de weg er naar toe zich als vanzelf. Deuren gaan vanzelf open, synergie ontstaat. De missie is duidelijk!
Albert is gevraagd twee teams die op achterstand stonden met aandacht sturing te geven. Na 9 maanden staat er nu op beide locaties een team waar energie en toekomst in zit. Albert heeft vertrouwen gegeven aan en is betrouwbaar geweest naar mensen. Veiligheid bieden en duidelijkheid geven, vanuit ‘er zijn’ ; dat is Albert!
Jos Driesprong

Directeur-Bestuurder, Arosa en Zorg bij Perspektief

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.